Το Orlando LGBT+ στο Athens Pride Week 2021

Σήμερα και αύριο, από τις 16.00 και μετά, μέλη της επιστημονικής μας ομάδας και επιστημονικοί μας συνεργάτες/συνεργάτιδες θα βρίσκονται στην Τεχνόπολη με το περίπτερό μας, στο πλαίσιο του Athens Pride Week 2021.

Εκεί μπορείτε να ενημερωθείτε για τον φορέα μας αλλά και να συμμετέχετε στις τρέχουσες έρευνές μας, εφόσον σας αφορούν, σκανάροντας το αντίστοιχο QR code από τα φυλλάδια μας.

Είμαστε εκεί αναγνωρίζοντας επιπλέον ότι το 2021 είναι (ακόμα) μια δύσκολη χρονιά για όλες-ους-α, με επιπλέον επιβάρυνση στην ψυχοσυναισθηματική κατάσταση, ειδικά για κουήρ άτομα και περιθωριοποιημένες κοινότητες που αντιμετωπίζουν διπλούς αποκλεισμούς και μεγαλύτερες δυσκολίες στο να βρίσκονται σε ασφαλείς, συμπεριληπτικούς χώρους.

Στην Τεχνόπολη λοιπόν μέχρι να ξαναβρεθούμε, στον δρόμο, σε ένα pride όπως χρειάζεται να είναι.

………………….

*περιγραφή εικόνων: εικόνες από την τεχνόπολη, μία πλεκτή rainbow σημαία, ένα rainbow γαϊτανάκι, το φετινό σύνθημα του Athens Pride “Αυτό που μας ενώνει”, το περίπτερό μας με τα φυλλάδια των ερευνών, 3 άτομα, μέλη της επιστημονικής μας ομάδας/συνεργάτιδες χαμογελούν στον φακό κάτω από την λευκή τέντα του περιπτέρου.