Συζητηση με το “Με άλλα μάτια”: Η καθημερινότητα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων στην Ελλάδα

Aφίσα με γκρίζο φόντο. Πάνω αριστερά το σήμα της οργάνωσης Με Άλλα Μάτια. Πάνω και στο κέντρο με μαύρα γράμματα η φράση "Live Συζήτηση: η καθημερινότητα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων στην Ελλάδα". Από την μέση και κάτω οι φωτογραφίες των συνομιλητών-τριών και από κάτω γραμμένες οι ιδιότητές τους.

Σήμερα στις 18.00, μία μέρα πριν την παρουσίαση του βιβλίου μας (event στα σχόλια), η Νάνσυ Παπαθανασίου, Ψυχολόγος και επιστημονικά συνυπεύθυνη του Orlando LGBT+, και η Άννη Παπάζογλου, Κοινωνική Λειτουργός και μέλος της επιστημονικής μας ομάδας, συναντούν την οργάνωση Με Άλλα Μάτια σε μία live συζήτηση γύρω από τις ΛΟΑΤΚΙ+ ταυτότητες, την αναπηρία, την διαθεματικότητα κ.α.

Συντονιστής και παρουσιαστής της εκπομπής ο Βαγγέλης Αυγουλάς.

Παρεμβαίνει ο Γιώργος Στάθης: Ιδρυτής Hands Up, Πρόεδρος Διερμηνέων ΕΝΓ, π. ΓΓ Ευρωπαϊκό Φόρουμ Διερμηνέων Νοηματικών Γλωσσών και Αντιπρόεδρος της ΛΟΑΤ ΑμεΑ.

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 18:00 συντονιστείτε μέσα από το Facebook και το YouTube του meallamatia.gr.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την συζήτηση εδώ:

…………………………………………..

*Η ΑΜΚΕ «Με άλλα Μάτια» ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2018 με σκοπό μεταξύ άλλων την παροχή υπηρεσιών κοινωνικής μέριμνας και συμβουλευτικής υποστήριξης σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και στις οικογένειες αυτών, την προώθηση της κοινωνικής αλληλέγγυας οικονομίας, την υλοποίηση εκπαιδευτικών, ψυχαγωγικών και διαπολιτισμικών προγραμμάτων, τις συνεργασίες με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο, τη λειτουργία της παρούσας διαδικτυακής πύλης κοινωνικής ενημέρωσης, την ανάπτυξη του εθελοντισμού, την κοινωνική και επαγγελματική ένταξη ή επανένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, την παρέμβαση στην κοινότητα για την εξοικείωση με την αναπηρία, τη διοργάνωση της πρωτοποριακής βιωματικής δράσης «Δείπνο στο Σκοτάδι» σε όλη την Ελλάδα, τη διεξαγωγή ημερίδων και άλλα.