Συζήτηση «Φύλο και σεξουαλικότητα: η ΛΟΑΤΚΙ+ ορατότητα και οι διεκδικήσεις σήμερα» στην Κεντρική Σκηνή του εθνικού Θεάτρου

Ο κύκλος συζητήσεων που άνοιξε το Εθνικό Θέατρο πάνω σε φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία και την τέχνη συνεχίζεται. Η επόμενη συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στις 14 Νοεμβρίου στις 19.00, στην Κεντρική Σκηνή, στο κτήριο Τσίλλερ, με θέμα: «Φύλο και σεξουαλικότητα: η ΛΟΑΤΚΙ+ ορατότητα και οι διεκδικήσεις σήμερα».

Στη συζήτηση θα συμμετέχουν η Πρόεδρος του ΔΣ της Intersex Greece Βασιλική Βουβάκη, η διευθύντρια του Red Umbrella Athens Άννα Κουρουπού, η γονέας παιδιού ΛΟΑΤΚΙ+, μέλος της ομάδας Υπερήφανοι Γονείς Μιμή Μανωλιά, η Διαχειρίστρια της Colour Youth Χαρά Νικολάου, ο ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου, ο καλλιτέχνης Άγγελος Παπαδημητρίου, η κινηματογραφίστρια και ακτιβίστρια Πάολα Ρεβενιώτη.

Επίσης, ειδική παρέμβαση θα κάνει η Νικολέττα Πικραμένου, Δρ Νομικής με ειδίκευση στα ίντερσεξ δικαιώματα, μέλος της Intersex Greece.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η Έλενα-Όλγα Χρηστίδη, επιστημονικά συνυπεύθυνη Orlando LGBT+.

Η εκδήλωση θα έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό, ενώ δελτία εισόδου θα είναι διαθέσιμα την ίδια μέρα από τις 17.30 στα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου στο κτήριο Τσίλλερ.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!