Συμμετοχή σε συνέδριο και δημόσια εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας, Τρανσφοβίας και Ιντερφοβίας (IDAHOBIT)

 

 

Με αφορμή την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας, Τρανσφοβίας και Ιντερφοβίας (IDAHOBIT), το Orlando LGBT+ συμμετέχει σε ένα συνέδριο και μία δημόσια εκδήλωση.

Σήμερα και αύριο συμμετέχουμε στο συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Σεξολογίας με τίτλο “Τα Σύνορα της Σεξουαλικότητας”.

Συγκεκριμένα αύριο συμμετέχουμε οργανώνοντας στρογγυλή τράπεζα υπό τον τίτλο “OΨΕΙΣ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚHΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚHΣ ΨΥΧΟΛΟΓIΑΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙA ΜΕ ΛΟΑΤΚΙ + AΤΟΜΑ” και τρεις ομιλίες:

1) “Μη-ετεροκανονικές σεξουαλικότητες και σύγχρονος κοινωνικός δεσμός: σύνδεση, τραύμα και στίγμα μέσα από το παράδειγμα του chemsex”, Αντώνης Πούλιος

2) “Τρανς παιδιά και έφηβα άτομα: Μύθοι και Αλήθειες για την επιβεβαιωτική προσέγγιση σε ζητήματα ταυτότητας φύλου”, Έλενα-Όλγα Χρηστίδη

3) “ΛΟΑΤΚ+ συντροφικότητα: Ευκαιρίες και προκλήσεις στη δουλειά με μη ετεροκανονικά ζευγάρια και σχέσεις”, Νάνσυ Παπαθανασίου

 

Αύριο το απόγευμα στις 18.00, μετά από πρόσκληση του Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα θα αναρτηθεί η 50λεπτη συζήτηση στην οποία συμμετέχουμε, γύρω από την Ε.Ε. και τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα, με δύο ακόμα ομιλητές.

H συζήτηση είναι πλέον διαθέσιμη εδώ:

 

………………………………………………………………….

*Περιγραφή εικόνων: 1) η αφίσα του συνεδρίου, ορθογώνια, με μπεζ φόντο και πάνω αριστερά και στο κέντρο ένα σχέδιο με ένα χέρι που κρατά σε γροθιά μια rainbow σημαία και ζωγραφισμένα rainbow χρώματα. Στο κέντρο και προς τα κάτω, με μωβ χρώματα, ο τίτλος του συνεδρίου, οι ημερομηνίες διεξαγωγής κ.λπ. Κάτω-κάτω εικονίδια των χορηγών του συνεδρίου.

2) Η αφίσα της αυριανής συζήτης στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα. Όλη σε γαλάζιο φόντο και πάνω αριστερά ένα ζωγραφισμένο ουράνιο τόξο. Με λευκά γράμματα η ημερομηνία και η περιγραφή της εκδήλωσης. Στο κέντρο και προς τα κάτω 4 κύκλοι με τις φωτογραφίες των ομιλητών (Βασίλης Σωτηρόπουλος, Νικόλας Μαλανδράκης), της ομιλήτριας (Έλενα-Όλγα Χρηστίδη) και του συντονιστή (Χάρης Κούντουρος).