Μαρτυρίες κακών πρακτικών ειδικών ψυχικής υγείας σε ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα

Λίγο πριν κλείσει η χρονιά, μπορείτε να δείτε και τα 7 βίντεο της καμπάνιας του 11528 – Δίπλα σου της Γραμμής για την ψυχολογική στήριξη και ενδυνάμωση των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων και του περιβάλλοντός τους.

Προωθείστε την καμπάνια της και όσα άτομα μπορούν, ας βοηθήσουν στη συνέχιση του έργου της με μία οικονομική συνεισφορά.
Τα βίντεο είναι επικεντρωμένα στις πρακτικές ειδικών ψυχικής υγείας και μέσα από αληθινές μαρτυρίες δίνουν ξεκάθαρες απαντήσεις για τις θεραπείες μεταστροφής (conversion therapies) τις τρανς ταυτότητες εντός και εκτός διπόλου, την έκφραση φύλου και το σεξουαλικό προσανατολισμό, και βέβαια την επίδραση των διακρίσεων.

Ελπίζουμε η σημερινή μέρα να σας βρει με αγαπημένα πρόσωπα, φίλες-ους-α, τις οικογένειες επιλογής ή καταγωγής σας. Σας στέλνουμε αγάπη, περηφάνια και ζεστασιά.

Ευχόμαστε η νέα χρονιά να μας βρει έτοιμα για νέους αγώνες, διαθεματικούς, προσωπικούς και συλλογικούς. Οι μέρες του 2020 να είναι λίγο πιο ανέφελες, και η ομοφοβία, η τρανσφοβία, ο σεξισμός, η αμφιφοβία και ο ρατσισμός, που συνεχίζονται καθημερινά, να συναντούν όλο και περισσότερη αντίσταση.

Η δύναμη είναι στο μαζί!

Καλή χρονιά,
Η ομάδα του Orlando LGBT+

 

https://avmag.gr/116868/martyries-kakon-praktikon-eidikon-psychikis-ygeias-se-loatki-atoma/?fbclid=IwAR38fynkk7z6nuw6zwfqY3pYPmmSjODhFbhIMcYh6U377068cvVqncK3poc