Κυκλοφόρησε το βιβλίο “Συμπερίληψη και Ανθεκτικότητα”

Κυκλοφόρησε!

Το βιβλίο μας βρίσκεται ήδη στα κεντρικά βιβλιοπωλεία (Πολιτεία, Public κ.λπ.), και είναι διαθέσιμο προς παραγγελία από όλα τα άλλα.

Για ηλεκτρονική παραγγελία μπορείτε επίσης να μπείτε εδώ, με μειωμένη τιμή: https://www.dardanosnet.gr/book_details.php?id=2691
Απευθύνεται σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας ανεξαρτήτως ψυχοθεραπευτικής κατεύθυνσης, σε εκπαιδευόμενα άτομα και φοιτήτριες-ές, αλλά και σε εκπαιδευτικούς, γονείς και οικεία πρόσωπα ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων.

Στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα περιεχόμενα

(Σημείωση: εκτός από τον πρόλογο των επιμελητριών, τον πρόλογο του βιβλίου υπογράφει ο Πάνος Κορδούτης, πρόεδρος του Τμήματος Ψυχολογίας-Πάντειο Πανεπιστήμιο. Από παραδρομή δεν βρίσκεται στην ηλεκτρονική μορφή των περιεχομένων).

Διαβάστε το, μοιραστείτε το και επικοινωνήστε μαζί μας αν κάτι χρειαστείτε ή απλά για να μας πείτε τις εντυπώσεις σας.

Καλή ανάγνωση!

**Περιγραφή εικόνων για άτομα με αναπηρία όρασης: 1η φωτογραφία: το εξώφυλλο του βιβλίου, λευκό, με μαύρα γράμματα στον τίτλο (Συμπερίληψη και Ανθεκτικότητα-Βασικές αρχές ψυχοκοινωνικής στήριξης σε ζητήματα σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας, έκφρασης και χαρακτηριστικών φύλου). Προς τα πάνω και αριστερά μία τετράγωνη εικόνα που μοιάζει με υλικό που έχει πάνω του χαρακιές, πάνω και κάτω από τις χαρακιές ξεκινούν γραμμές στα χρώματα του ουράνιου τόξου. Στις υπόλοιπες φωτογραφίες αναγράφονται τα περιεχόμενα, τα οποία μπορείτε να βρείτε στο παραπάνω λινκ.