Παρουσίαση Βιβλίου Συμπερίληψη και Ανθεκτικότητα

Λευκό φόντο με μια μαύρη γραμμή στο πανω μέρος, όπου γράφει με ασπρα γραμματα "παρουσίαση βιβλίου". Από κάτω, αριστερά το εξώφυλλο του βιβλίου Συμπεριληψη και ανθεκτικότητα. Στα δεξιά το εξης κειμενο ""Συμπεριληψη και ανθεκτικότητα σε επιμελεια της Νανσυς παπαθανασίου και της Έλενας-Ολγας Χρηστίδη. Τριτη 14 Σεπτεμβρίου ώρα 19:00, κήπος του Συλλόγου ελλήνων Αρχαιολόγων (Ερμού 134, Θησείο)" Από κάτω τα λογότυπα του Orlando LGBT+ και των εκδόσεων Gutenberg
Το Orlando LGBT+ και οι εκδόσεις GUTENBERG σας προσκαλούν την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στον κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (Ερμού 134, 10553, Αθήνα) για την παρουσίαση του συλλογικού τόμου “Συμπερίληψη και Ανθεκτικότητα: Βασικές Αρχές Ψυχοκοινωνικής Στήριξης σε θέματα σεξουαλικού προσανατολισμού, έκφρασης, ταυτότητας και χαρακτηριστικών φύλου” (Επιμέλεια: Νάνσυ Παπαθανασίου-Έλενα Όλγα Χρηστίδη).
 
Έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία του πρώτου εξειδικευμένου βιβλίου στην Ελλάδα για την ψυχική υγεία και τις ΛΟΑΤΚΙ+ ταυτότητες, χαιρόμαστε που θα μπορέσουμε επιτέλους να βρεθούμε από κοντά και να απαντήσουμε σε ερωτήσεις και σχόλια.
 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

  • Παναγιώτης Κορδούτης, Καθηγητής Ψυχολογίας Διαπροσωπικών Σχέσεων, Τμήμα Ψυχολογίας, Πάντειο Πανεπιστήμιο
  • Λήδα Αναγνωστάκη, Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπευτρια Παιδιών και Εφήβων, Επικ. Καθηγήτρια TEAΠH, EKΠA
  • Κατερίνα Αγγελή, Διδάκτωρ Κλινικής Ψυχολογίας, ΕΚΠΑ, Μέλος ΔΣ, Εκπαιδεύτρια & Επόπτρια ΕΕΘΣ & ΕΓΣΣ, Συγγραφέας
  • Αλέξανδρος Διακοσάββας, δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης LIFΟ
Συντονίζει: Ντίνα Δασκαλοπούλου, Δημοσιογράφος, Εφημερίδα των Συντακτών
 
* Για την είσοδο του κοινού στον κήπο θα ισχύσει σειρά προτεραιότητας ώστε να τηρηθούν όλα τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης για την πρόληψη της λοίμωξης από covid-19. Όλα τα άτομα οφείλουν να φορούν μάσκες προστασίας καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής τους στον χώρο της εκδήλωσης.
** η εκδήλωση θα βιντεοσκοπηθεί και θα αναρτηθεί για κάθε ενδιαφερόμενο.