Εκδηλώσεις, συζητήσεις και επιμορφώσεις που συμμετείχαμε τους προηγούμενους μήνες

Πολυσυλλεκτικό ποστ!

Τα μέλη της επιστημονικής επιτροπής του Orlando LGBT+ αλλά και επιστημονικές-οί-ά συνεργάτιδες-ες-α, ανταποκριθήκαμε σε πολλές τιμητικές προσκλήσεις και συμμετείχαμε σε πολλές και όμορφες εκδηλώσεις, επιμορφώσεις και συζητήσεις τους μήνες που μας πέρασαν. Κάποιες τις έχουμε ήδη μοιραστεί μαζί σας.

Κάποιες όχι, και τις αναφέρουμε εδώ:

– Ο Αντώνης Πούλιος συμμετείχε σε συζήτηση με τίτλο “Συμπτώματα Αρρενωπότητας” του φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Positively Different Short Film Festival

– Η Άννα Αποστολέλλη συμμετείχε σε συζήτηση του Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου σε διοργάνωση του  Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος, μετά την προβολή της ταινίας Animals, με θέμα ένα έγκλημα μίσους.

– Οι Φίλιππος Παγάνης και Χριστιάνα Γεννατά ταξίδεψαν στην Λάρισα και συντόνισαν επιμορφωτικό σεμινάριο για το προσωπικό του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Νομού Λάρισας.

– Η Άννη Παπάζογλου, μετά από πρόσκληση της HIAS Greece, υλοποίησε επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα την υποδοχή και υποστήριξη ΛΟΑΤΚΙ+ προσφύγων.

– Η Αλεξάνδρα Βασιλείου συντόνισε σεμινάριο για τις ΛΟΑΤΚΙ+ ταυτότητες στο ΑΚΜΑ-Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου, στο πλαίσιο του σεμιναρίου Μετακινήσεις που συντονίζουν η Αλεξία Κλεισούρα και ο Λυκούργος Καρατζαφέρης.

– Η Έλενα-Όλγα Χρηστίδη, μετά από πρόσκληση των εκδόσεων Αντίποδες, συμμετείχε στην παρουσίαση βιβλίου-συζήτηση για το βιβλίο του Πολ. Μπ. Πρεθιάδο “Είμαι το Τέρας που σας μιλά”, στο πλαίσιο του 2ο books n’ beer fest.

Καθώς η ακαδημαϊκή και επαγγελματική χρονιά φτάνει σιγά-σιγά προς το τέλος της, θέλουμε να ευχαριστήσουμε κάθε φορέα, ομάδα, πρωτοβουλία, για την εμπιστοσύνη, τις προσκλήσεις και την συνεργασία.

Συνεχίζουμε!